Voor de kleine en de middelgrote ondernemer

  • Gunstige tarieven
  • Specialisme voor starters, zzp-ers en MKB
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Uw boekhouding uitbesteden bij Administratiekantoor Paassen

Welkom bij administratiekantoor Paassen 

Administratiekantoor Paassen is gevestigd in Leeuwarden in de wijk camminghaburen: Onze kernpunten: service, persoonlijk, betrokkenheid, kwaliteit en gunstige tarieven. 

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij één van de grootste accountantskantoren van Nederland en diverse financiële functies te hebben bekleedt in het bedrijfsleven ben ik in 2006 begonnen met een eigen administratiekantoor in Leeuwarden. Wij zijn gevestigd in de wijk camminghaburen. Doordat ik veel kennis heb opgedaan op fiscaal en financieel gebied voor de kleine en middelgrote ondernemer (MKB) ben ik een uitstekend aanspreekpunt en adviseur voor mijn klanten. Deze kennis is in combinatie met de juiste vakkennis, zoals fiscaal recht, noodzakelijk om klanten optimaal te kunnen bedienen. Intussen heb ik een breed klantenbestand opgebouwd uit alle sectoren van de kleine (startende) ondernemer tot de middelgrote BV`s met zeer tevreden klanten.

Uw boekhouder in Leeuwarden: Persoonlijke betrokkenheid, pro-actief en laag drempelig

Administratiekantoor Paassen is bewust een klein kantoor, zodat er altijd sprake is van persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en betaalbare tarieven. Een vast maand- of jaartarief is bij ons mogelijk, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Tegelijkertijd hebben we de kennis in huis van een groot kantoor. We zijn gecertificeerd en doen regelmatig cursussen om de vakkennis up-to-date te houden.

De belasting en uw belastingaangifte: Wij houden uw belastingaanslag zo laag mogelijk!

De belastingdienst is de grootste kostenpost voor ondernemers en particulieren. Aangezien we op de hoogte zijn van alle fiscale regels en mogelijkheden, zijn we door onze kennis in staat de belastingaanslag tot een minumum te beperken. Dat moet volgens ons ook één van de hoofddoelen zijn van een administratiekantoor. Uiteraard krijgt u daarom van ons altijd optimaal (belasting)advies. 

Of het nu gaat om de kleine ondernemer, starters, particulieren, stichtingen, verenigingen of een middelgrote BV, u bent altijd van harte welkom. 

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende afspraak.

De koffie (of thee) staat klaar!

 

Marlon Paassen AC

 

Wat klanten van ons vinden

Administratiekantoor Leeuwarden

EL GUSTO

"Het specialisme voor het MKB in combinatie met de goede prijskwaliteit verhouding heeft ons over de streep getrokken."

Buma verhuizingen

"Administratiekantoor Paassen is een klein kantoor met de kennis van een groot kantoor. Het persoonlijk contact is voor ons belangrijk."

Tarieven boekhouder

Dennis van der Ree

"Geen zorgen voor mijn aangifte. Mijn particuliere aangifte is bij Administratiekantoor Paassen altijd goed geregeld."