Een administratiekantoor die u
wél die meerwaarde biedt

Profiteer van kostenbesparing

U bent trots op uw bedrijf en u steekt er veel tijd en energie in. Het laatste wat u dan wilt, is ook nog eens veel tijd en energie in uw administratie steken. Het is prettig als een deskundig persoon uw administratie periodiek op orde heeft en actief met u meedenkt over allerlei belangrijke zaken die voor u en uw onderneming van belang zijn zoals: investeringen, kosten, opbrengsten, bezittingen, schulden, belastingen etc. U wilt de juiste beslissingen nemen op de juiste momenten, zodat u niet onnodig té veel belasting moet gaan betalen.

Weet u zeker dat u niet te veel (belasting) betaalt?

Helaas zijn er veel administratiekantoren die té weinig meedenken met hun cliënt. Ze komen pas in actie als ú er om vraagt. Daarnaast zijn ze vaak onpersoonlijk en zijn tarieven véél te hoog. Dit kost ondernemers vaak onnodig veel geld, zonder dat ze het zelf beseffen. Ook zijn er veel ondernemers die zelf de boekhouding doen waardoor ze erg veel tijd kwijt zijn én soms duizenden euro`s belastingvoordeel mislopen omdat ze niet optimaal gebruik maken van de diverse belastingfaciliteiten.

Met Administratiekantoor Paassen zit u wél goed

Administratiekantoor Paassen is bewust geen groot administratiekantoor, zodat we het maximale uit onze dienstverlening kunnen halen en een goed contact houden met onze cliënten. Wij zijn gecertificeerd, doen regelmatig cursussen en we hebben de kennis al meer dan 20 jaar in huis. 

Bel voor fiscaal advies
058 - 26 68 746