Diensten

Administratie onderbrengen scheelt u veel tijd en energie

Gunstige tarieven

Specialisme voor starters, ZZP-ers en MKB

Meer dan 20 jaar ervaring

Méér dan uw specialist voor boekhouding

Administratiekantoor Paassen is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij de financiële administratie. Vanuit Leeuwarden help ik zzp’ers, ondernemers binnen het mkb, particulieren, stichtingen en verenigingen met hun administratie. Ik help vooral met informatie die niet op internet staat, want iedere onderneming en ieder persoon is uniek.

U kunt bij mij terecht voor:

✔ Administratie
✔ Fiscale zaken
✔ Salarisadministratie
✔ Rapportages
✔ Advies

Wij werken onder meer voor deze branches:

✔ Zzp/Starters
✔ Retail
✔ Non profit
✔ ICT
✔ Bouw
✔ Horeca
✔ En nog veel meer...

ADMINISTRATIE

Heeft u hulp nodig bij uw financiële administratie? Of wilt u zeker weten dat u alles goed heeft ingevuld? In beide gevallen help ik u graag op weg. Ik codeer en verwerk de door u aangeleverde administratie. Ik controleer uw ingeboekte gegevens en corrigeer deze als dat nodig is.

Bent u starter, of heeft u uw administratie altijd op papier of in Excel bijgehouden? Dan help ik u met de inrichting en het opzetten van uw administratie. Daarnaast heeft u bij mijn administratiekantoor in Leeuwarden de mogelijkheid voor online boekhouden.

FISCALE ZAKEN

Heeft u hulp nodig bij fiscale zaken, zoals de BTW-aangifte? Ik geef u graag advies zodat we samen het onderste uit de kan halen.

U kunt bij mij terecht voor:

  • Aangifte omzetbelasting (BTW)
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte loonheffing
  • Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)
  • Aangifte dividendbelasting

SALARISADMINISTRATIE

U heeft het beste voor met uw personeel. Dan is het belangrijk dat u de salarisadministratie op orde heeft. Ik help u met de berekening van het bruto en netto loon en vakantiegeld en stel de loonstroken op.

Ook help ik u graag met het opstellen en versturen van de aangifte van loonheffingen en de jaaropgaaf, die uw medewerker nodig heeft voor de belastingaangifte.

ADVIES

Als startende ondernemer is het prettig om begeleiding te krijgen bij uw financiën. Vraag een fiscaal- of financieel advies aan, zodat u een goede start maakt met uw onderneming.

RAPPORTAGES

Rapportages helpen u om een goed inzicht te krijgen in uw financiën. Ik stel graag uw jaarrekening op, evenals tussentijdse cijfers.

Deze bespreken we samen, zodat u de strategische keuzes voor uw onderneming kunt maken, gebaseerd op een juist financieel overzicht.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Overweegt u gebruik te maken van mijn administratiekantoor in Leeuwarden? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op. Bel 058 - 26 68 746 of stuur een e-mail aan info@administratiekantoor-paassen.nl .

Bedrijfsgegevens

Rollemastate 29
8925 DA Leeuwarden
KvK-nummer 01114353

058 – 26 68 746
info@administratiekantoor-paassen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00

Invalid Number