Wij hanteren schappelijke tarieven

  • Uw geld weer terug verdiend
  • Meer zelf doen, lagere kosten
  • Transparante prijsstelling

Uw administratiekosten weer dubbel en dwars terugverdiend

TARIEF:

Elke ondernemer en onderneming is uniek met zijn eigen ideeën en wensen. Daarom leveren wij maatwerk voor onze diensten en prijsstelling. Uw wensen, de grootte van uw onderneming en administratie en branche waarin u in actief bent zijn bepalend voor de uiteindelijke kosten. Daarom geven wij ook een tarief op maat dat past bij uw onderneming. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt ons bellen en e-mailen.

Het totale jaartarief loopt vanaf ongeveer €500,- excl. btw per jaar.  De afwijking hierin hangt sterk af van bovengenoemde factoren, maar ook in hoeverre u zelf het één en ander wilt gaan doen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Heeft u personeel of een V.O.F.? Ook dan kunnen we een prijsindicatie voor u maken.

BV, Stichting, Vereniging:

Ook voor een BV, Stichting of vereniging kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsindicatie.

 

BOEKHOUDING HELEMAAL ZELF DOEN...GOED IDEE?  NEE, MEESTAL NIET!

Uiteraard zijn de kosten voor u een belangrijke factor voor de keuze om de boekhouding uit te besteden of het zelf te doen.Sommigel ondernemers kiezen er voor om de boekhouding zelf te doen en het jaarwerk uit te besteden aan een administratiekantoor. Dat bespaart u uiteraard kosten van de boekhouder. De vraag is alleen of de boekhouding  wel op de juiste manier is verwerkt en zijn daadwerkelijk alle kosten en omzet meegenomen? Als u door een matige tot slechte boekhouding vele euro`s te veel aan belastingen moet betalen, bent u aan het einde van de rit méér kwijt uit uw portemonnee. Als bij een eventuele controle blijkt dat er te veel fouten zijn gemaakt, bent u nog verder van huis. Denk aan boetes, rente en correcties. Door het (deels) aan ons uit te besteden, heeft u de kosten weer dubbel en dwars terug verdient.

OPLOSSING:   (DEELS) UITBESTEDEN

Bij ons heeft u de mogelijkheid om online uw gegevens aan te leveren d.m.v. gebruikt te maken van het door ons zelf ontwikkelde software. Vanuit uw luie stoel de gegevens invoeren van de verkoopfacturen, inkoopfacturen, bonnetjes etc. Wij verwerken dit dan verder in ons systeem, voeren controles uit , doen eventueel periodiek de aangifte omzetbelasting en maken de jaarcijfers definitief en verzorgen de aangifte winst-/inkomstenbelasting. UIteraard kunt u ook alles bij ons laten uitbesteden. Dan brengt u de map met boekhouding periodiek bij ons langs.