Gunstige tarieven

Specialisme voor starters, ZZP-ers en MKB

Meer dan 20 jaar ervaring

Administratiekantoor Paassen

Uw administratie uitbesteden en toch 24 uur per dag het overzicht behouden? Dat kan met het full service pakket van administratiekantoor Paassen in Leeuwarden. Voor een vast bedrag per maand hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de administratieve werkzaamheden binnen uw bedrijf. Maar dat is niet alles. Deze vorm van online boekhouding in Leeuwarden biedt nog tal van andere voordelen die al veel ondernemers over de streep hebben getrokken.

U levert uw administratie gewoon online in. Deze wordt vervolgens periodiek op professionele wijze verwerkt. Dat is de basis van de online boekhouding bij administratiekantoor Paassen in Leeuwarden. Hieronder valt ook het verzorgen van de btw-aangiften, het opstellen van een jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting. Net als bij de ‘papieren boekhouding’ haal ik voor mijn klanten bij online boekhouding fiscaal natuurlijk ook het onderste uit de kan.

Immers, niemand wil te veel belasting betalen. Bovendien krijgt u fiscaal en financieel advies op maat en mag u administratiekantoor Paassen in Leeuwarden als uw eigen vraagbaak beschouwen. De omvang en complexiteit van de vragen hebben geen invloed op de prijs, want alle vragen zijn bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Niet voor niets is hier sprake van een full service pakket.

Kostenbesparend

U bespaart op boekhoudkosten, u betaalt een vast maandtarief én u heeft geen boekhoudkundige kennis nodig. Natuurlijk kan bij online boekhouding niet alleen u, maar ook wij over uw schouder meekijken en waar nodig corrigeren. Door deze transparantie heeft u 24/7 inzicht in de omzet en kosten. Met online boekhouding voelt u zich betrokken bij de financiële zaken van uw bedrijf.

Daarnaast kunt u altijd rekenen op hulp vanuit Leeuwarden, zonder dat dit extra in rekening wordt gebracht. Misschien twijfelt u wel eens of bepaalde posten voor uw bedrijf aftrekbaar zijn. Hier kost vragen daadwerkelijk niets. En last but not least: bij de online boekhouding van administratiekantoor Paassen in Leeuwarden worden al uw gegevens veilig online voor u opgeslagen.

Hak de knoop door en maak geheel vrijblijvend een afspraak met administratiekantoor Paassen in Leeuwarden. Ik beantwoord graag al uw vragen rond online boekhouding en verheug me altijd weer op een prettige en vruchtbare samenwerking met nieuwe klanten.

Full-service pakket

Kiest u voor het online aanleveren van de administratie? Dan betaalt u een vast tarief per maand zonder extra kosten. U krijgt dan een full service pakket:

- Periodieke verwerking administratie op professionele wijze
- Btw aangiften
- Opstellen Jaarrekening
- Aangifte inkomsten-/winstbelasting + die van fiscaal partner
- Onbeperkt fiscaal en financieel advies op maat
- Vraagbaak

De voordelen op een rijtje

- Vast maandtarief
- Besparing op boekhoudkosten
- Gratis hulp
- Geen boekhoudkundige kennis nodig
- Geen extra kosten voor een duur boekhoudpakket
- Klant is zelf meer bij de administratie betrokken
- Continu inzicht in de omzet en kosten
- De boekhouder/adviseur kan met u meekijken
- Overal en 24/7 toegang
- Gegevens worden altijd veilig en online opgeslagen

kolthof foto

Kolthof hoveniers

“Al vanaf mijn startersperiode word ik zeer goed begeleid en geadviseerd door administratiekantoor Paassen”

buma-verhuizingen

Buma verhuizingen

”Laagdrempelig, goed bereikbaar en heel prettig in omgang”

spanjewijnland

Spanje Wijnland

“Een fijn idee dat de administratie altijd keurig verzorgd en op tijd is”

multigoed

Multigoed

“Marlon is erg goed op de hoogte van de fiscale regeltjes en weet de belastingaanslag steeds tot een minimum te beperken”

friese

Friese bewakingsdienst

“ Een echte aanrader”

Bedrijfsgegevens

Rollemastate 29
8925 DA Leeuwarden
KvK-nummer 01114353

058 – 26 68 746
info@administratiekantoor-paassen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00

Invalid Number