Administratiekantoor Paassen

Leeuwarden en omgeving

Gunstige tarieven

Specialisme voor starters, ZZP-ers en MKB

Meer dan 20 jaar ervaring

Ervaring in accountancy

Ieder kantoor kan de boekhouding doen. Maar goed fiscaal advies op maat heeft als meerwaarde dat uw belastingaangifte zo laag mogelijk wordt. Administratiekantoor Paassen in Leeuwarden helpt u daarbij.

Mijn naam is Marlon Paassen. In 2006 richtte ik administratiekantoor Paassen op, in mijn woonplaats Leeuwarden. Daarvoor heb ik jarenlange ervaring opgedaan in de accountancy, onder meer bij accountantskantoor Deloitte & Touche en als financieel manager bij diverse bedrijven. Sindsdien heb ik extra opleidingen gevolgd met betrekking tot financiële, bedrijfseconomische en controllersopleidingen, met vakken over accountancy, juridisch en fiscaal (belasting)recht. Ook zorg ik dat ik continu up-to-date blijf, zodat ik u kan adviseren over de laatste wet- en regelgeving op financieel vlak.

Boekhouden is het mooiste vak

Voor veel ondernemers is de boekhouding een verplicht onderdeel van hun onderneming. Voor mij is uw administratie het leukste onderdeel van uw bedrijf. Wanneer u uw administratie goed op orde heeft, geeft dat rust en inzicht. Bent u een ervaren ondernemer en heeft u de administratie goed op orde? Dan help ik graag om uw boekhouding bij te houden. Daarnaast geef ik u graag extra inzicht in uw cijfers, zodat u op basis van deze kennis strategische keuzes voor uw onderneming kunt maken, gebaseerd op een gedegen financiële analyse en advies.

Heeft u een kleine onderneming of bent u een starter? Dan help ik graag om uw boekhouding vanaf het begin op te bouwen. Ook maak ik u met plezier wegwijs in alle bedrijfseconomische en fiscale regels die van belang zijn voor uw bedrijf. Zo maakt u een goede start met uw onderneming.

Kennismakingsgesprek
U kunt online veel lezen over de boekhouding, uw administratie en mijn bedrijf. Maar het is nog veel makkelijker om uw vragen door te spreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel of mail mij gerust, dan plannen we samen een afspraak in.

profielfoto website

Mag ik u ook helpen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

kolthof foto

Kolthof hoveniers

“Al vanaf mijn startersperiode word ik zeer goed begeleid en geadviseerd door administratiekantoor Paassen”

buma-verhuizingen

Buma verhuizingen

”Laagdrempelig, goed bereikbaar en heel prettig in omgang”

spanjewijnland

Spanje Wijnland

“Een fijn idee dat de administratie altijd keurig verzorgd en op tijd is”

multigoed

Multigoed

“Marlon is erg goed op de hoogte van de fiscale regeltjes en weet de belastingaanslag steeds tot een minimum te beperken”

friese

Friese bewakingsdienst

“ Een echte aanrader”

Bedrijfsgegevens

Rollemastate 29
8925 DA Leeuwarden
KvK-nummer 01114353

058 – 26 68 746
info@administratiekantoor-paassen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00

Invalid Number