Boekhouding voor starters

Een goed begin is het halve werk

Gunstige tarieven

Specialisme voor starters, ZZP-ers en MKB

Meer dan 20 jaar ervaring

Veel vragen over de boekhouding

U bent net gestart met uw nieuwe onderneming. Gefeliciteerd! Of u nu een zzp’er bent, start als mkb’er of een stichting opricht, de boekhouding is een belangrijke basis van uw onderneming. Hoe werkt het allemaal en wat moet er gebeuren? Of heeft u al een begin gemaakt, maar wilt u graag weten of u het goed doet? Administratiekantoor Paassen helpt u op weg. Zo maakt u een goede start met uw onderneming.

De meeste starters hebben veel vragen over hun boekhouding. Hoe moet ik de administratie bijhouden? Hoe zet ik een (kas)administratie op? Hoe werkt de Btw-aangifte? Welke kosten zijn aftrekbaar? Moet ik mijn auto privé of zakelijk opgeven? Hoe voorkom ik problemen met de belastingdienst?
Al deze vragen zijn heel logisch. Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kijken we samen wat voor u belangrijk is.

Werkwijze administratiekantoor Paassen

We starten met een kennismakingsgesprek. Ik hoor graag meer over uw bedrijf en wat uw vragen zijn over de boekhouding. We kijken wat u zelf wilt doen en waarbij ik u kan helpen. Bijvoorbeeld bij de opzet van uw administratie, informatie over uw boekhouding en alle ins- en outs op fiscaal gebied, zoals de BTW-aangifte.

Vrijblijvende offerte voor starters

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

kolthof foto

Kolthof hoveniers

“Al vanaf mijn startersperiode word ik zeer goed begeleidt en geadviseerd door administratiekantoor Paassen”

buma-verhuizingen

Buma verhuizingen

”Laagdrempelig, goed bereikbaar en heel prettig in omgang”

spanjewijnland

Spanje Wijnland

“Een fijn idee dat de administratie altijd keurig verzorgd en op tijd is”

multigoed

Multigoed

“Marlon is erg goed op de hoogte van de fiscale regeltjes en weet de belastingaanslag steeds tot een minimum te beperken”

friese

Friese bewakingsdienst

“ Een echte aanrader”

Boekhouding voor starters

Een goed begin is het halve werk. Bent u akkoord met de offerte, dan ga ik voor u aan de slag. Bijvoorbeeld met de opzet van uw administratie. Ook help ik u graag met:

  • Administratie
  • Fiscale zaken
  • Salarisadministratie
  • Rapportages
  • Advies

Adviesgesprek over uw boekhouding

Maakt u zich zorgen om uw administratie? Laat het mij gerust weten! Ik kijk met u mee en geef persoonlijk advies. Zo voorkomt u eventuele problemen met de belastingdienst, of bespaart u direct geld op diverse aftrekposten. Ook wanneer u al klant bij mij bent, ga ik graag met u om tafel om uw administratie te evalueren en kansen te ontdekken. Verandert er iets in de wet- en regelgeving? Dan houd ik u actief op de hoogte.

Contact
Wilt u ook zeker weten dat u op de goede weg bent met uw administratie? Neem dan gerust contact op en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bedrijfsgegevens

Rollemastate 29
8925 DA Leeuwarden
KvK-nummer 01114353

058 – 26 68 746
info@administratiekantoor-paassen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00

Invalid Number