Administratiekantoor voor zakelijk en particulier

  • Gunstige tarieven
  • Specialisme voor starters, zzp-ers en MKB
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Administratiekantoor voor starters en MKB

Ondernemingsplan? Check. Ingeschreven bij de KvK? Check. De eerste opdrachten binnen? Check. U bent klaar om te ondernemen. Maar wacht: hoe zit het dan met de administratie? Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het natuurlijk ook overlaten aan de professionals van Administratiekantoor Paassen uit Leeuwarden.

De voordelen van administratiekantoor Paassen

Een eigen bedrijf starten is leuk, maar ook spannend. Dan is het prettig als er iemand is waarbij u terecht kunt met vragen. Administratiekantoor Paassen begeleidt starters en zzp’ers bij het starten en laten groeien van hun onderneming. Zo geven we advies en verzorgen we de periodieke administratie.

‘Dat is toch duur, zo’n administratiekantoor?’
Helaas horen we nog veel te vaak dat ondernemers denken dat het inschakelen van een boekhouder duur is. Zonde, want Administratiekantoor Paassen laat juist zien dat het uitbesteden van uw administratie geld oplevert. We zijn op de hoogte van alle regels en wetten rondom ondernemen. Daardoor zorgen we ervoor dat uw belastingaangifte klopt en weten wij vaak meer belasting terug te vragen, doordat we precies weten wat u mag declareren. U betaalt nooit te weinig, maar ook zeker nooit teveel.  Zo heeft u ons tarief in een mum van tijd terugverdiend.

‘Moet ik al mijn bonnetjes komen langsbrengen? Klinkt lastig.’
U kunt ervoor kiezen om al uw bonnetjes, facturen en rekeningen in een grote map te bewaren en elk kwartaal langs te brengen, maar dat hoeft niet. Bij Administratie Paassen geeft u uw administratie ook eenvoudig elektronisch door. Wij leveren gratis software, waarmee u uw administratie aanlevert. Dat is een stuk gemakkelijker en veel sneller. Bovendien is het voor uzelf een extra check: weet u zeker dat u alle bonnetjes hebt ingeleverd? U ziet het allemaal terug in de software. Makkelijk toch?

Slimmer aangifte doen begint vandaag
Zo ziet u maar: het uitbesteden van uw aangifte is ook voor starters en zzp’ers een slimme en voordelige keuze. Wilt u kennismaken met de boekhouders van Administratiekantoor Paassen in Leeuwarden?

Een vaste, lage prijs

De kosten voor het uitbesteden van uw administratie mogen geen vervelende verrassing zijn. Daarom kunnen we van te voren een ook vast bedrag afspreken.